»

Apr 06

Unele Cauze Comune De Dureri de Spate mai mici

Potrivit ultimelor statistici, aproape 75% din populație la un moment sau altul experimentat dureri de spate mai mici. Și, deși mulți vor avea crize cu probleme de spate, de obicei, cele mai multe dintre acestea nu va fi prea grave.

Dureri de spate mai mici probleme pot varia de la foarte ușoare și de scurtă durată a chinuitor.

Daca este lasata netratata, atunci se poate ajunge mult mai grave, prin urmare, dacă durerea este în concordanță și persistă pe o perioadă lungă de timp, este recomandat să consultați un medic cât mai repede posibil. În acest fel, puteți începe pe cale de a avea tratate de către un profesionist.

Majoritatea de probleme de spate mai mici și cazuri pot fi atribuite la muschii luxat din cauza îndoire sau ridicarea de obiecte grele. În mod normal, acest tip de durere va continua numai de la o săptămână până la 14 zile sau cam asa ceva, cu foarte puține probleme de durată de peste o lună. Uneori, durerile de spate se va întoarce pe un termen scurt, temporar.

Una dintre cele mai dureroase cauze de dureri de spate este un nerv prins. În mod normal, cei care au acest tip de problemă se va simți durerea pe care ruleaza tot drumul la picioare și prin picioare. Acest lucru poate fi foarte severe și debilitante. Această condiție este de obicei cauzata de un disc care a devenit hernie sau s-a fisurat și începe să se umfle, care apoi apasă pe nerv.

Uneori, mai ales la persoanele în vârstă, un vinovatul ar putea fi artrita.

Acest lucru se datorează inflamate articulațiile coloanei vertebrale care creează rigiditate și dureri frecvente. Alte cauze pot include lucruri cum ar fi infecții ale vezicii urinare sau renale, nervoase spinarii boala sau poate un prejudiciu brusc, cum ar fi o cădere care declanseaza un atac. Ar trebui remarcat faptul că acesta poate lovi oameni de toate vârstele, inclusiv adolescenți. În fapt, dureri de spate sunt una dintre principalele cauze de absenteism la locul de muncă și la școală.

De obicei, durerea de spate este tratat cu anti-inflamatorii tip de medicamente sau calmante, în funcție de severitatea afecțiunii dumneavoastră. În mod normal, acest lucru va fi combinat cu terapie fizică sau de a exercita. Cu toate acestea, mulți oameni găsesc alinare prin consultarea cu un chiropractician. Aceasta este din cauza ca daca spatele nu este aliniat corespunzător poate crea probleme de spate. Aceste tip de medicii specialiști și au ajutat milioane de pacienți de-a lungul anilor.

Ultima soluție va fi o intervenție chirurgicală. O mulțime de timp, aceasta va consta din eliminarea unei hernii de disc sau alte spinării proceduri care pot include fuziuni sau injecții în vertebre. În mod normal, o operatie la spate are o rata de succes de aproximativ 80% sau astfel încât timpul de recuperare poate fi destul de lungă durată. Acesta poate fi, de asemenea, destul de scumpe, în funcție de ce tip de procedura pe care o aveți.

Dacă sunteți o persoană care suferă de probleme cronice de spate și nopți nedormite pentru că aveți disconfort constant, nu ar trebui ca acest tip de problemă, în mod normal, nu doar du-te departe de la sine. Ar trebui să vedeți un specialist cât mai repede ca tine, eventual, pot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste HTML etichete şi atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>