«

»

Apr 11

Sfaturi sanatoase pentru a Evita Pierderea Parului pentru Femei

Dacă tu crezi că pierderea parului este o problema majora pentru femei. Cred că din nou. De fapt, cauza majoră de îngrijorare pentru femei este de chelie. În cele din urmă, dacă problema nu a fost tratată imediat, parul uscat poate provoca pierderea parului, apoi pierderea parului va duce la chelie.

Acesta este de fapt normal pentru adulți

Pentru a experimenta, dar dacă ești încă tânăr și se confruntă deja cu acest lucru, ar trebui să facă se mișcă imediat. Pierderea parului înseamnă că o persoană ar putea fi nesănătoase sau malnutriți. Dacă vă place să stil părul tău, mai ales dacă folosiți produse chimice, acest lucru poate contribui la factorii de pierdere a parului. Chimioterapia poate provoca subțierea, de asemenea,. Mulți oameni își pierd 50 la 100 auzit de fire de par pe zi, dar acestea sunt imediat înlocuite pentru că acest lucru este doar temporar sau normale de pierdere a parului. Acesta poate fi, de asemenea, genetice. Dacă familia ta are chel membrii familiei, apoi, poate exista o mare posibilitate pe care le va experimenta acest lucru. Dar există câteva sfaturi pentru a evita care se confrunta aceasta.

1. Prin alimentatie sanatoasa întotdeauna este cheia pentru un corp sanatos. Substante nutritive sunt necesare pentru a avea un par sanatos astfel încât o persoană ar trebui să rămânem la acest sfat pentru totdeauna. Dar prea mult de unele vitamine poate provoca, de asemenea caderea parului astfel încât aveți nevoie pentru a fi atent. Amintiți-vă că dietele sunt, de asemenea, nu bun.

2. Nu permanent sau culoare a parului prea des. Prea mult din orice este un păcat. Utilizarea în exces a substanțelor chimice poate duce la subtierea parului.

3. Dacă aveți o boală, trebuie să urmați medicamente de medicul dumneavoastră religios. Nu urma buna medicamente poate duce la multe efecte nocive, inclusiv pierderea parului.

4. Stresul este normal, dar dacă sunteți stresat în fiecare zi, poate fi foarte periculos. Acest lucru este din cauza parului de producție este de fapt o non – esențiale funcția de organism, deci este probabil să fie afectat în primul rând dacă este stresat. Deci, ai nevoie pentru a vă relaxa și să rămână calm.

5. Nu vă coafa părul atunci când este ud deoarece parul este vulnerabil în acest stat.

6. Masaj vă părul în mod regulat, folosind vârful degetelor. Acest lucru va ajuta la creșterea circulatia sangelui si va ajuta la cresterea parului. Nu masaj cu unghiile.

7. Nu sufla uscat în mod regulat. Par Natural de uscare încă funcționează cel mai bine.

8. A se păstra departe de coafuri care trage parul rau ca de cal si impletituri.

9. Perie-ți părul cu blândețe. Și nu peste o fac. Normal spalatul parului este format din 100 de accident vascular cerebral de fiecare zi.

10. Dacă tu crezi că se confruntă cu căderea părului, trebuie să consulte imediat medicul. Acest lucru este pentru a evita daune suplimentare. http://portaldesanatate.info

Orice femeie și-ar imagina avea un păr frumos. Dar nu este bine dacă nu este sănătos. Acesta poate fi lucios, din cauza substanțelor chimice pe care ai pus în ea, dar par sanatos este cel mai bun. De fapt sunt atât de mulți factori care pot duce la pierderea parului, dar amintiți-vă că există, de asemenea multe modalități sănătoase de a-l evite. Ai nevoie pentru a începe acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste HTML etichete şi atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>